Sveže izdani Total War Saga: Troy bo danes ob 15.00 postal brezplačen za točno 24 ur!

Trgovina Epic Games bo danes razdala cel kup brezplačnih dobrot. Ob 17.00 bodo podelili zdaj že svoje tradicionalne tedenske brezplačne naslove, a danes bodo vse to zabelili s še eno jako privlačno ponudbo.

V njihovi trgovini bo namreč ob 15.00 izšla povsem nova Total War igra izpod rok razvijalca Creative Assembly. Total War Saga: Troy sicer ni polno nadaljevanje historične sage Total War, ampak spada pod serijo Saga, kjer se nahajajo naslovi kot so Thrones of Britannia ali pa The Fall of the Samurai. To pomeni, da bo igra vsebovala nekoliko manjšo mapo in manj ljudstev. Vendar pa je to še vedno popolnoma nov naslov, ki bo zagotovo navdušil vse ljubitelje grške zgodovine.

In prvih 24 ur bo igra popolnoma brezplačna za prevzem. To pomeni, da boste igro aktivirali in v vaši knjižnici bo ostala za vedno!

Enako potezo je Epic Games naredil z igro GTA 5, le da je tu razlika, da je Troy povsem nov naslov. Čeprav Total War ni tako velika igra kot GTA, se pričakuje masovno obleganje strežnikov, kar je tudi pričakovano za tako omejen brezplačni prevzem.

Akcija se začne ob 15.00, zato se brž vpišite v Epic Games trgovino in na sledeči povezavi prevzemite svojo kopijo igre!

Total War Saga: Troy bo ponujala tudi nekaj DLC-jev, ki jih boste lahko prav tako za omejen čas pridobili brezplačno, boste pa za to morali povezati svoj Epic Games račun s Total War Access računom, ki ga lahko ustvarite tukaj. Ko boste enkrat ustvarili račun, boste tudi pridobili opcijo povezave z Epic Games trgovino.

Veliko sreče in upamo, da strežniki tokrat vzdržijo pritisk.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime