Control razširitev AWE dobila 15 minut dolg igralni posnetek

Še malo in spet se bomo lahko vrnili v bizarni in skrivnostni svet igre Control. To je lani spočel finski razvijalec Remedy Entertainment, ki je nedavno tudi napovedal “predelavo” za Steam, kamor bo igra prispela skladno z novim dodatkom AWE.

Ta kratica pomeni Altered World Event in bo na naše zaslone vrnila junaka prejšnjih Remedyjevih iger, Alan Waka. Ta je v svoji avanturi obtičal v temi in na robu norosti, sedaj pa bomo v Control končno lahko videli razplet njegove zgodbe.

Alan Wake je bil v originalni igri pisatelj, ki je naletel na kočo sredi jezera, ki je vse njegove pisateljske podvige preselila v resnično življenje. Preganjala ga je tema in ta je sedaj izbruhnila tudi v sivih hodnikih hiše The Oldest House. Naša junakinja Jesse se bo odpravila v novo območje Investigation Sector, ki je bil pred leti zaprt ravno zaradi tega, ker se je tam zgodil en dogodek, ki ga je moralo osebje hitro zaliti z betonom.

Alan je zopet začel pisati in njegova zgodba bo začela vplivati na dogodke v Control svetu. Tako kot v originalni igri bomo lahko naokoli odkrili strani iz njegove knjige, ki bo razložila njegovo situacijo.

AWE bo ponujal okoli 5 ur igranja, igralci pa bomo dobili tudi nove naloge od skrivnostnega hišnika Ahtija. Čaka nas tudi novi leteči sovražnik Airborne Ranger ter nova mehanika ukvarjanja s svetlobo, ki je prevevala celotno Alan Wake igralno izkušnjo. Dobra novica je tudi to, da bomo dobili tudi novo brezplačno posodobitev, ki bo dodala novo orožje Surge, zraven pa bo dodala tudi več shranjevalnih točk okoli težjih obračunov.

Novi dodatek bomo lahko igrali od 27. avgusta dalje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime