Dying Light dobil nov DLC Hellraid

O novem dodatku za zombijevsko igro Dying Light smo že večkrat pisali, kar je precej nenavadno, a za to obstajata dva precej dobra razloga. Prvi je, da te dni preprosto manjka iger, še manj pa kvalitetnih zombie izkušenj, kar originalna igra vsekakor je. Drugi pa je to, da je Dying Light danes star že 5 let, pa še vedno dobiva novo vsebino.

Novi DLC Hellraid je malce drugačen od prejšnjih dodatkov, saj je malce bolj fantazijski. V stolpu oz. naši domači bazi boste po novem v kleti našli skrivnosten arkadni avtomat, ki se je pojavil iz nikjer. Ko ga boste zagnali, boste teleportirani v skrivnostne podzemne ječe, kjer vas čaka cela gora okostnjakov in če jih boste s svojo bridko sekiro uspešno odpravili, boste v “resničnem svetu” igre prejeli posebne nagrade.

Hellraid je zanimiv DLC, saj ga je razvijalec Techland leta nazaj nameraval izdati kot samostojno igro in to še preden je izšel Dying Light. Pri razvoju so nato nastale komplikacije in naslov je bil praktično preklican, a smo ga zdaj le dobili v obliki DLC-ja, ki si ga lahko za 9,99 € privoščite na Steamu.

Za igranje boste potrebovali seveda originalno igro, ki pa je te dni znižana za 66 % na 10,19 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime