Dying Light DLC Hellraid zopet premaknil datum izida

Nov dan, nova prestavitev izida. Tokrat se je to zgodilo za igro Dying Light, ki že nekaj časa obljublja povsem nov DLC Hellraid.

Razvijalec Techland ima pod rokami precej zanimivo dogajanje. Dying Light je danes star že 5 let, zato je kar presenetljivo, da igra po vsem tem času še vedno dobiva novo vsebino. Novi DLC Hellraid je bil v bistvu zamišljen kot samostojen naslov, ki bi moral iziti leta 2015. Žal se to ni zgodilo, tako da bomo to igro dobili samo v obliki dodatka za Dying Light, ki bi moral sprva iziti 23. julija.

Igralci so dobili tudi dostop do beta testiranja in vsi nad razširitvijo niso bili ravno navdušeni. Hellraid naj bi preprosto ponujal premalo vsebine, da bi se zanj splačalo odšteti zahtevane evre. Dodatek nas bo preselil v klet domače baze, tam pa bomo odkrili demonsko obseden arkadni avtomat. Igranje nas bo teleportiralo v tuj, srednjeveški svet, kjer nas ne bodo napadali zombiji, ampak s sekirami opremljeni okostnjaki in podobne fantazijske pošasti. Celota razširitev je v bistvu proceduralno generirana temnica, tako da bo vsak sprehod skozi ječo drugačen.

Techland je v Twitter najavi povedal, da so veseli odziva igralcev na beta preizkus in da želijo njihove ideje vpeljati v Hellraid. Zato se bo datum izida premaknil na 13. avgust. To je sicer premalo časa, da bi res močno spremenili že ustvarjeno vsebino, tako da bo dodatni čas porabljen za krpanje hroščev.

Priliv evrov bo razvijalcu dobro del. Glede na zadnje govorice naj bi se Dying Light 2 znašel v težavah pri razvoju, poleg tega pa je moral Techland iz igre še odstraniti vso vsebino priznanega pisca Chrisa Avellona, ki je bil nedavno obtožen seksualnega nadlegovanja več žensk.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime