John Wick 5 uradno potrjen

Morda se ob tem naslovu sprašujete, kako je možno, da je potrjen film John Wick 5, če sploh še nismo dobili četrtega dela?

Preprosto, založniška filmska hiša Lionsgate je tako prepričana v uspeh franšize, da so že predčasno napovedali tako četrti kot tudi peti del. Pri poročilu investitorjem je direktor Lionsgata, John Feltheimer povedal, da bodo takoj po snemanju četrtega dela začeli s snemanjem petega dela.

Za obe nadaljevanji se trenutno piše scenarij, John Wick 4 pa naj bi svoje snemanje začel naslednje leto, ko bo igralec Keanu Reeves zopet postal na voljo. Simpatični črnolasec nas namreč ne bo zabaval v igri Cyberpunk 2077, ampak trenutno dela na četrtem delu Matrice.

Boste pa na vse te projekte morali še dolgo čakati. John Wick 4 se bo v kinih pojavil za Memorial Day v letu 2022, ki se bo zgodil 30. maja, peti del pa lahko verjetno pričakujemo šele v 2023.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!