Keanu Reeves se je med snemanjem igre Cyberpunk 2077 tako zabaval, da je razvijalca prepričal še enkrat večjo prisotnost

Ko slišimo ime Cyberpunk 2077, se nam v spomin prikličejo dve podobi: The Witcher 3 in Keanu Reeves. Prva slika je posledica tega, da igro razvija razvijalec CDPR, ki jo poprej razvil huronsko popularni The Witcher 3. Druga slika pa leti seveda na presenetljivo najavo na sejmu E3 2019, ko je Keanu napovedal prvi igralni napovednik in tudi datum izida.

Ameriški igralec v igri svoje glasilke posodi karakterju Johnny Silverhand, ta pa nas bo spremljal skozi celotno igro. Johnny namreč ni resničen – prebiva samo na čipu, ki ga naš karakter V nosi v svoji glavi.

Tako Johnny vseskozi kramlja in je lik, ki je na drugemu mestu glede podanega dialoga v celi igri. To je tudi posledica dejstva, da se je Keanu na Johnnya navezal in se ob njem prešerno zabaval ter mu vcepil nekaj svoje osebnosti.

V nedavnemu intervjuju je italijanski zvočni podajalec Luca Ward izjavil, da je ravno zaradi Keanuja dobil veliko več dela. Luca je namreč poskrbel za sinhronizacijo lika v italijanščino in je tako dobil veliko več dialoga, kar se je tudi nato poznalo na njegovemu bančnemu računu.

Cyberpunk 2077 se približuje kot oddaljen vlak. Datum izida je postavljen na 16. april 2020, igro pa lahko za res nizko ceno že prednaročite na EIGRE.si.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime