Halo Infinite se ne bo dogajal v povsem odprtem svetu

Prvi igralni napovednik za igro Halo Infinite je igralce precej razgrel predvsem zaradi svoje podobe, ki ni ravno navdušila. Kasneje se je celo izvedelo, da igre sploh ni poganjal Xbox Series X, kot bi morda lahko sklepali na Xbox dogodku, ampak PC, ki je po moči primerljiv s prihajajočo konzolo.

Tisti, ki so lahko pogledali mimo grafične podobe, pa so opazili še eno podrobnost: gigantsko mapo. Slednja je močno namigovala na to, da bo to prvi Halo naslov, ki se bo dogajal v povsem odprtem svetu. To bi pomenilo, da nas čaka cel kup stranskih opravil, vožnja po ogromnem svetu ter plezanja na različne stolpe, ki bi nam ob odklepu razkrili mapo. Dodajte k temu še nabiranje surovin in dobite nekakšno znanstvenofantastično različico Assassin’s Creeda.

Vendar pa je razvijalec v intervjuju za spletno stran Destructoid povedal, da ne bo čisto tako. Res je, da bo Halo Infinite vseboval ogromen svet, a tega ne bomo mogli raziskovati poljubno. Skozi spremljanje štorije se nam bodo odklenili različni predeli mape in šele takrat se bomo lahko odpravili v določen kotiček sveta. Je pa dobra novica, da se bomo lahko kadarkoli vrnili na že obiskane lokacije in tam nadaljevali s svojim skrbnim pregledovanjem vsakega piksla.

Naše raziskovanje bo imelo tudi nagrade, saj bomo lahko odkrili razne zvočne zapiske, ki bodo malce bolj razširili zgodbo ter celo nadgradnje za različne dele naše opreme.

Halo Infinite prihaja decembra 2020 in bo ena od iger, ki bodo izšle skupaj s konzolo Xbox Series X, svoj izid pa bo doživela tudi Xbox One konzoli ter PC-ju.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Microsoft pravkar odkupil celo Bethesdo in vse njene licence iger

Kot strela z jasnega je udarila novica, da je Microsoft odkupil založnika ZeniMax Media, ki si med drugim lasti založnika Bethesdo Softworks,...

Return to Castle Wolfenstein dobiva oboževalsko predelavo

Skoraj 20 let mineva, odkar smo dobili odlično prvoosebno streljanko Return to Castle Wolfenstein. Ta je izšla ravno v času, ko se...

Crysis Remastered pestijo enake težave z optimizacijo kot original

Predelava prvega Crysisa se kopa v težavah že vse od same najave. Najprej so bili igralci zgroženi nad vizualno podobo, saj ta...

1 KOMENTAR

  1. “Halo Infinite prihaja decembra 2020 in bo ena od iger, ki bodo izšle skupaj s konzolo Xbox Series X, svoj izid pa bo doživela tudi Xbox One konzoli ter PC-ju.”

    A ste mogoče malo novico pozabili popraviti?

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!