Ryan Reynolds zagnal svoj pretočni servis, ki vsebuje točno en film

Leto 2020 je dalo polni zagon vojni servisov pretočne vsebine. Za svojo naročnino v vaši denarnici se borijo Netflix, Amazon Prime, HBO Max, Disney+, Peacock in Voyo. Servisov je še veliko več, a to so nekako glavni igralci in vsak od njih ponuja svojo ekskluzivno vsebino, ki jo lahko gledate le in samo na njihovi platformi.

Situacija postaja že malce smešna in tega se zaveda tudi komični igralec Ryan Reynolds, ki se vedno rad pošali na račun drugih in je bil ravno zaradi tega idealna izbira za igranje Deadpoola. Sedaj je želel malce zbosti tudi ponudnike pretočne vsebine in preko Twitterja je napovedal svoj lastni servis Mint Mobile +.

Gre za najbolj ugoden servis od vseh, saj vas stane točno 0 €. V bistvu vam za njegovo uživanje ni treba niti registrirati računa, ampak lahko preprosto samo kliknete sledečo povezavo in takoj začnete z gledanjem.

Mint Mobile + ima samo en problem, saj boste na njem našli le en film. Gre za akcijsko komedijo Foolproof iz leta 2003, v kateri je Ryan Reynolds odigral glavno vlogo in takrat še ni bil takšen zvezdnik kot je danes.

Spletna stran je tako brihtno zasnovana, da se ti zdi, da je na voljo cel kup filmov, a v bistvu vsaka povezava pelje na isti film, ki je sicer zabaven in nosi na IMDbju oceno 6,5. Žal je Foolproof na voljo samo v DVD kvaliteti, ki na večjih zaslonih izpade izjemno zrnato.

Če se vam je zahotelo novega filma s simpatičnim Ryanom v glavni vlogi, potem boste morali malce počakati. Koronavirus je namreč zamaknil cel kup njegovih filmov, a če bo šlo vse po sreči, bomo 11. decembra lahko gledali film Free Guy, ki bo še posebej navdušil vse ljubitelje iger.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime