Crysis Remastered prihaja septembra a samo na Epic Games trgovino

Razvijalec Crytek je s svojim prvim napovednikom za predelavo igre Crysis precej razočaral vse PC igralce. Crysis Remastered je sicer že izšel na konzolo Nintendo Switch, razvijalec pa se je odločil v PC verzijo vložiti še malce truda, zato so izid zamaknili na neznani datum.

Ta je bil pred kratkim razkrit in je sedaj postavljen na 18. september. Dobili smo tudi nov napovednik, ki od bližje pokaže vse nadgradnje, ki jih bo prejela predelana inačica v primerjavi z originalom. Dobili bomo 8K teksture, nov sistem osvetljevanja ter seveda famozni ray tracing. Vgrajena bo tudi podpora za DLSS, ki ga ponujajo Nvidia grafične kartice in zadeva je videti veliko bolje kot na začetku.

Žal pa niso vse dobre novice, saj si je trgovina Epic Games pridobila še eno ekskluzivo. Crysis Remastered se bo tako pojavil samo na tej trgovini, ni pa še znano, kako dolgo bomo čakali na Steam izdajo.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!