Gotham Knights je nova Batman igra, v kateri je temni vitez mrtev

Če ste privrženec superjunakov potem se zagotovo zavedate, da naši junaki nikoli ne morejo umreti. A kaj bi se zgodilo, če bi kakšen od njih zjutraj pozabil na svojo superherojsko kremo in bi se nenadoma znašel globoko pod rušo?

Ravno ta zaplet bo poskušala prikazati igra Gotham Knights. Ta pravi, da je Batman zaradi neznanih razlogov umrl, a preden je izdihnil, je sprožil krizno kodo Black. Ta je poskrbela za uničenje njegove podzemne votline in tako je v zrak izginila prav vsa njegova visoko tehnološka oprema, poleg tega pa je k sebi vpoklical rezervne superjunake.

Na klic so se odzvali Robin, Nightwing, Red Hood in Batgirl. Ti se bodo morali po robu postaviti že nekaterim znanim zlikovcem Gotham in ugotoviti, zakaj je njihov vzornik Batman šel spati svoj večni spanec.

Dobili smo dva igralna napovednika, ki lepo prikažeta, kakšen način igranja nas čaka. Gotham Knights bo podpiral sodelovalno igranje med štirimi igralci, a lahko bomo igrali tudi povsem samostojno. V tem primeru bo ostale člane ekipe nadzorovala umetna inteligenca, a ni treba dvakrat reči, da bo igranje veliko bolj zanimivo, če nam bo družbo delal kakšen prijatelj iz mesa in krvi.

Na igri dela WB Games Montreal in za razliko od Rocksteadyjeve igre Kill the Justice League, se Gotham Knights ne bo dogajal v Arkham vesolju, ampak bo sledil dogodkom stripa Court of Owls.

Vsak od junakov bo imel svoje posebne sposobnosti in slog igranja. Med sprehajanjem po Gotham mestu se bomo lahko usedli tudi na motocikel, zanimivo pa je, da bo Gotham Knights nosil tudi RPG primesi. Svoje sposobnosti bomo lahko nadgrajevali, sovražniki pa bodo nosili različne stopnje. Tako zadeva precej spomni na zadnji dve avanturi Assassin’s Creeda.

Gotham Knights izide šele naslednje leto, tako da ga lahko pričakujete na konzolah naslednje generacije in seveda PC-ju, izšel pa bo tudi za PlayStation 4 in Xbox One.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime