Ubisoft pripravlja Prince of Persia predelavo

Založnik Ubisoft ima pod svojo šapo dve veliki franšizi, ki sta bili včasih veliki, a že dolgo mirujeta. O morebitnem novem delu Splinter Cell franšize se že dolgo šušlja, a kakšnega konkretne najave še nismo dobili.

Druga franšiza pa sliši na ime Prince of Persia. Ta je svoje življenje iz 2D pogleda začela leta 1989, zadnji del pa smo dobili leta 2010 v podobi igre The Forgotten Sands. Simpatični princ je založniku prinašal veliko denarja, a je nato njegovo nalogo prevzel Assassin’s Creed in Prince of Persia je nekako ostal pozabljen.

Vendar pa očitno ne bo ostal v svoji grobnici, saj je digitalna spletna trgovina MAX na svoje police postavila Prince of Persia Remake predelavo in s tem pokvarila presenečenje, ki ga je očitno že dolgo pripravljal Ubisoft.

Sicer takšne najave niso nič posebnega, saj se trgovine velikokrat zmotijo in objavijo stvari, ki so posledica napake. A posebnost te najave je dejstvo, da je trgovina uporabila sliko, ki se je pred časom pojavila na Redditu. Informacijo je nato dodatno potrdil novinar Jason Schreier, ki je legitimen vir novic in velja za človeka, ki ima v industriji veze. Na svojem Twitter profilu je zapisal, da očitno trgovine rade pokvarijo presenečenja založnikom in Ubisoft je morda želel naslov razodeti na svojem dogodku Ubisoft Forward, ki se bo zgodil septembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime