Dragon’s Dogma anime dobil svoj prvi napovednik

Da bo igra Dragon’s Dogma dobila svojo anime serijo smo že pisali. Igralci so verjetno razočarani, da Capcom namesto tega ni raje odobril delo na nadaljevanju kultnega RPG-ja, ki se ob izidu ni ravno dobro prodal, a je čez čas nabral lepo številčno oboževalsko skupnost.

Za anime serijo bo poskrbel pretočni servis Netflix, ki očitno naravnost obožuje predelovati igričarske licence v televizijske izdelke. V Dragon’s Dogma bomo spremljali zgodbo Ethana, ki mu je zlobni zmaj uničil dom. Naš junak se poda na pot maščevanja, med njo pa se mu pridruži služabnik, oziroma “Pawn”, ki smo jih spoznali tudi v igri. Upamo, da bodo ti malce manj gobčni kot v igri, saj so neprestano komentirali ene in iste fraze, kar je privedlo do tega, da je moral razvijalec naknadno izdati popravek, ki jim je vsaj malo zavezal goflje.

Napovednik prikaže nekaj znanih zveri, ki smo jih srečali že v igrani obliki kot je Kiklop ali pa hidra. Animacija v napovedniku ni slaba, čeprav se liki malce leseno premikajo. Kako bo videti končni izdelek bomo videli 17. septembra, ko se bo prva sezona pojavila na Netflixu in kdo ve, morda zna uspeh serije dati zeleno luč za izdelavo Dragon’s Dogma 2. Opomnik za gledanje si lahko nastavite tule.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime