NBA 2K21 izvrgel demo za konzoli PlayStation 4 in Xbox One

Vsako leto lahko računamo na nov del košarkaške serije NBA 2K in letos ne bo nič drugače. Založnik 2K pa bo letošnjo formulo malce spremenil, saj paca dve različici: eno za trenutno generacijo konzol in PC ter eno za konzoli naslednje generacije, ki jo zastopata PlayStation 5 in Xbox Series X.

Slednja različica je zavita v skrivnost, to pa ne drži za tisto, ki jo bomo dobili letos septembra. Razvijalec nas je včeraj presenetil z novim napovednikom, na konzolah PlayStation 4 in Xbox One pa se je nenadoma pojavil tudi igralni demo.

Ta nam v igranje zaupa štiri zgodovinske ekipe iz preteklosti. Med ponudbo lahko najdemo Boston Celticse, ki jih komandira Larry Bird in Los Angeles Lakerse, ki jih vodi tragično preminuli Kobe Bryant. Med ponujenimi ekipami najdemo tudi dve novodobni ekipi: Los Angeles Clipperse in Milwaukee Buckse.

Igralci lahko preizkusite nov sistem preigravanja, streljanja in podajanja. Poleg tega se lahko poigrate s funkcijo MyPlayer, ki vam omogoči ustvarjanje lastnega košarkaša. Dobra novica je, da boste tega lahko nato prenesli tudi v polno igro.

NBA 2K21 izide 4. septembra in res upamo, da bo založnika srečala pamet in da bo vsaj malce umiril mikrotransakcije. Te so v zadnji iteraciji presegle vse meje, kar je velika škoda, saj se pod površjem skriva odlična simulacija košarke.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime