Borderlands 3 pokazal napovednik za nov DLC Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck

Če česa ne moremo zanikati Borderlands franšizi je to, da razvijalci pri razvoju vsebine dajo svoji domišljiji prosto pot in izvržejo kakšne res bizarne, a kvalitetne avanture. Magnum Opus drugega dela je bil dodatek Assault on Dragon Keep, kjer smo naše streljanje izvajali v kvazi D&D kampanji, novi dodatek za Borderlands 3, imenovan Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck, pa nas bo popeljal v um poblaznelega psihopata Kriega.

Ta je veteranom znan že iz drugega dela, v trojki pa bo igral prav posebno vlogo. Tip namreč v svojih možganih skriva znanje o skrivnostni in legendarni lokaciji Vaulthalla. To znanje je v norost spravilo marsikoga, Krieg pa je očitno še edini s pulzom, zato se bomo morali pomanjšati in stopiti v njegove poblaznele možgane.

Čaka nas torej precej nora in hitro spreminjajoča okolica. Boriti se bomo morali z raznimi Kriegovimi notranjimi demoni in podoživeti njegove travmatične izkušnje iz otroštva. Nagrajeni bomo z novo priročno opremo, poleg tega pa bo nov dodatek dvignil izkušenjsko stopnjo na 65, Gearbox pa pravi, da je to zadnje višanje stopnje za nekaj časa. Dobra novica je to, da bodo višjo stopnjo prejeli vsi – tudi tisti, ki ne boste kupili dodatka.

Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck nas bo zabaval od 10. septembra dalje, zase pa bo na Steamu zahteval 14,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime