DOOM Eternal – prvi DLC prejel igralni napovednik

Od izida DOOM Eternala je minila že ena pandemija in človek bi tako pomislil, da je to bilo več let, a motil bi se. Eternal je namreč izšel marca, pa nekaj mesecih pa je razvojna ekipa id Software za nas pripravila igralni napovednik za prvi DLC, imenovan The Ancient Gods, Part One.

Kot lahko sklepate iz imena gre za prvi del večje razširitve, ki nam bo poskušala malce bolje razložiti preteklost našega junaka, ki so ga vsi ljubosumni demoni oklicali za Doom Slayerja. Razvijalec več kot očitno želi razširiti zgodovino tega lika in mu dodati nekaj globine in nisem ravno prepričan, če si tega res želim. Poanta DOOM iger je bila vedno njihova preprostost: si jezen marinec, ki želi pokoriti horde demonov in glavna je samo akcija. DOOM iz leta 2016 je našel ravno pravo ravnovesje med akcijo in zgodbo, medtem ko je Eternal že malce preveč razpotegnil zgodbo.

The Ancient Gods nas bo tokrat popeljal pod vodno gladino, kjer bomo srečali novega zlikovca The Creator of Universe. Njegovo vojsko bodo sestavljali novi in stari demoni. Zoprni Marauderji se zopet vračajo in tokrat vas bosta istočasno napadla dva. Žal napovednik ni prikazal kakšnih novih orožij, kar je razočaranje.

Izid ni več tako daleč stran, saj bomo The Ancient Gods zagnali že 10. oktobra. Dodatek boste lahko igrali samo v primeru, da kupite sezonsko prepustnico, ki na Steamu stane 29,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime