Fall Guys prikazal kratki napovednik za svojo 2. sezono

Zanimiva je primerjava trenutno najbolj popularnih iger, ki jih zastopata Fortnite in Fall Guys. Medtem ko je Fortnite včeraj predstavil novo sezono, ki jo je spočel v partnerstvu z Marevelom in katera je zaradi tega zagotovo zahtevala ogromno denarcev za licence, je Fall Guys veliko bolj preprost.

V včerajšnjem kratkem napovedniku so prvič pokazali svoje namere za 2. sezono, ki bo tokrat zavila v srednjeveški čas.

Na svoje pisane pajace bomo lahko navesili viteške ali čarovniške obleke in se spustili v boj skozi nove ovire. Tokrat bomo med svojo gonjo za krono naleteli na razne ovire, ki jih bomo morali premikati, preden bomo lahko splezali na novo platformo. Že iz posnetka je videti, da bodo nove proge prinesle kupe smeha, kar je tudi namen te igre.

Nova sezona je še precej daleč stran, saj se prva izteče šele ob koncu oktobra. Do takrat lahko polovite še preostale nagrade iz 1. sezone, ki jih niti ni malo.

Fall Guys se ne namerava upočasniti. Na Steamu je še vedno najbolje prodajana igra in založnik DevolverDigital je ponosno najavil, da so prodali že 7 milijonov kopij, igra pa je postala tudi največkrat prenesena igra PlayStation Plus igra v zgodovini konzole PlayStation 4.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime