Medal of Honor: Above and Beyond je VR igra, ki je dobila nov napovednik

Mlajši igralci morda sploh ne poznate serije Medal of Honor. To niti ni čudno, saj je od zadnjega dela Warfighter minilo že 8 let, pa še ta naslov ni bil ravno vrhunec kvalitete. A Medal of Honor je bil 20 let nazaj prva prava prvoosebna streljačina, ki je v okolici 2. svetovne vojne prikazala, da je lahko igralec samo delček večje skupine in da okoli njega obstajajo še drugi ljudje. Veterani se boste spomnili slavne misije izkrcanja na obali Normandije, ki je takrat predstavljala vrhunec gaming tehnologije.

Serijo je nato nasledil Call of Duty, ki še danes vlada prodajnim lestvicam, vendar pa bolj malo ljudi ve, da se je razvijalec Inifnity Ward oblikoval ravno iz nekdanjih članov Medal of Honor ekipe. Ti so imeli dovolj delanja pod EA-jem, zato so se odcepili in se odpravili v naročje Activisiona. Ostalo je zgodovina.

EA namerava svojo znamko zopet obudili in napovedali so novo igro Medal of Honor: Above and Beyond. Gre za VR naslov, ki bo zavezan ekskluzivno Oculus napravam, za katere morate po novem ustvariti Facebookov račun.

Na novem projektu tokrat dela razvijalec Respawn Entertainment, ki nam je včeraj predstavil prvi igralni napovednik. Zadeva je videti spodbudno, in kakor lahko vidimo, nam bo na voljo ogromno interakcije z okolico. Poleg streljanja bomo lahko za obrambo uporabili tudi druga orožja tipa marmorni kipi in noži in zagotovo nas bo čakala neka misija, kjer se bomo znašli za sovražnimi vrstami brez orožja in bomo morali pobegniti samo z uporabo nekonvencionalnih orožij.

Šlo bo za polno VR izkušnjo, tako da lahko pričakujete dolgo kampanjo in ne samo neko kratko VR avanturo. Datuma izida še nimamo, a igra naj bi izšla še pred koncem letošnjega leta.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime