Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning z novim napovednikom pokaže napadanje iz senc

Kot verjetno že veste, bomo kmalu dobili predelavo Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning, ki bo poskušala igralcem zopet priljubiti igro iz leta 2012, ki je imela ogromno potenciala, a tega ni znala izkoristiti. Re-Reckoning bo nekoliko izboljšal grafično podobo, dodal pa bo tudi povsem novo razširitev, tako da se veterani originala lahko veselite še česa drugega kot pa samo igranja na nostalgične note.

Razvijalec je pred kratkim izdal nov napovednik, ki se osredotoči na “Finesse” razvojno drevo. To je namenjeno tistim igralcem, ki se radi bojevanja lotijo malce manj neposredno in nasprotnike raje naskočijo iz senc. Tako boste lahko grdavža napadli izza hrbta in mu v čreva poslali nekaj hitrih zbodljajev, s tem pa se boste tudi izognili direktnemu naskoku.

Napovednik nam med drugim prikaže, kako prenovljena zadeva sploh izgleda in predelava se znatno ne razlikuje od izvirnika izpred osmih let. Vizualno je špil še vedno močno podoben World of Warcraftu in animacije niso res tako močno napredovale. Upamo, da bo novi dodatek prinesel nekaj nove kvalitetne vsebine, tako da zna založnik odobriti delo na nadaljevanju.

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning prihaja 9. septembra, na Steamu pa si lahko igro že dodate med seznam želja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime