Serious Sam 4 v novem napovedniku naredi pokol sredi Vatikana

Bo hrvaški razvijalec Croteam s četrtim delom Serious Sama zopet vrnil na pot stare slave? Težko je reči, saj napovedniki do sedaj niso pokazali nečesa res revolucionarnega. Še vedno čakamo na prikaz moči njihovega novega Legion sistema, ki bo lahko na zaslon naenkrat narisal tisoče nasprotnikov, ne da bi se naš PC spremenil v prikazovalnik diapozitivov.

Njihov zadnji napovednik pa je vseeno malce bolj zanimiv od predhodnih. Sam se namreč med svojim pohodom po svetu znajde pred svetim mestom Vatikana, ki so ga seveda prevzele nezemeljske grozote. Samo starko povpraša za navodila do mesta, ona pa mu svetuje, naj se raje usede v papamobil, ki je dobil nekaj nadgradenj.

Naš junak hitro spozna, da se je avtomobil spremenil v pravo mehanizirano zverino na dveh nogah, ki je poleg vsega podprta z dvema minigunoma, za povrh pa lahko nasprotnikom podkurimo z izstreljevalnikom raket. Samo se usede v železno Godzillo, preveri sisteme in se poda v standardno akcijo. Na koncu ga pričaka še nekakšen tentaklast šef, ki pa pokaže, da Serious Sam 4 ne bo ravno grafičen prvak.

Vendar pa grafična podoba spet ni tako pomembna, saj je poudarek na akciji in glede na napovednik, te ne bo manjkalo. Na koncu lahko vidimo tudi cel kup bojujočih vesoljskih plovil in morda je bil to kratek vpogled v Legion sistem?

Kako bo izpadel končni izdelek bomo lahko videli 24. septembra, ko bo Serious Sam 4 izšel na Steamu in Google Stadii, nosil pa bo nekoliko nižjo ceno.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime