Ubisoft za naslednji teden pripravlja novo konferenco svojih iger

Čeprav se zdi, da smo dali letos čez že cel kup različnih konferenc, teh še nekaj časa ne bo konec. Sony in Microsoft še vedno nista razdela datuma izida in cene njihovih konzol, vse skrivnosti pa niso razkrili niti vsi založniki. Ubisoft je eno konferenco že imel, za naslednji pa pripravlja nov dogodek Ubisoft Forward.

Dobili smo tudi napovednik, ki nam da približno sliko tega, kaj naj pričakujemo. V ospredje bo očitno potisnjen Watch Dogs Legion, potem je tu tudi Hyper Scape, Rainbow Six Siege ter Far Cry 6. Zanimivo je, da se je igra, prej znana kot Gods & Monsters preimenovala v Immortals Fenyx Rising, kar je po mojem mnenju precej manj privlačno ime. Razvijalec kljub temu obljublja polno predstavitev igre, ki naj bi močno spominjala na Zeldo.

Zanimivo bo videti, ali tiste govorice o prenovi Prince of Persia franšize držijo in kam vse bodo potisnili agenta Sam Fisherja, saj svoje lastne Splinter Cell igre zagotovo ne bo dobil.

Ubisoft Forward si bomo lahko ogledali 10. septembra ob 21.00, prenos v živo pa se bo odvil na spodnji povezavi.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!