Into the Breach sedaj brezplačen na Epic Games trgovini

Upamo, da ste pravočasno opazili našo novico in ste si v svoji Epic Games knjižnici aktivirali Hitmana ter trilogijo Shadowrun Collection, saj se je ta brezplačna ponudba iztekla včeraj in jo je danes nadomestila nova.

Into the Breach morda ni imel tako obsežnega proračuna kot Hitman, prav tako razvijalec Subset Games šteje veliko manj osebja. A to ne pomeni, da njihovi projekti niso enako ali pa celo bolj zabavni. Subset Games je s svojim prejšnjim naslovom FTL pokazal, da ne potrebuješ hudo dobre podobe, pa lahko še vedno spočneš igro, ki je močno zasvojljiva. Svoj talent so zopet prikazali v igri Into the Breach, ki je ta teden postala brezplačna na Epic Games trgovini in prinaša ure in ure zabave.

Into the Breach je taktična potezna strategija, v kateri se z ogromnimi roboti na precej preprostem polju borite proti zlobni vesoljski rasi, ki se imenuje Vek. Igranje zna koga spomniti na šah, le da tu ni prav vse prepuščeno domišljiji. Tako kot FTL, je tudi ta igra presneto težka in vsaka napaka vas lahko drago stane.

Če ste pristaš takšnih izkušenj, potem si jo lahko aktivirate na naslednji povezavi. Into the Breach je bila enkrat že brezplačna v Epic Games trgovini, a morda si je takrat niso uspeli aktivirati prav vsi.

Ponudba je veljavna do 10. septembra, takrat pa se bo zgodila smena in pojavili se bosta dve novi brezplačni igri: Where the Water Tastes like Wine in Railway Empire.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime