Madden NFL 21 bo dobil veliko popravkov, za katere prosi skupnost

Nedolgo nazaj se je zgodil izid športne igre Madden NFL 21, ki pa je bil tako katastrofalen, da so igralci začeli pozivati ligo NFL, da vzame licenco za izdelavo iger založniku EA-ju in to ponudijo nekomu drugemu. Vik in krik je bil dovolj velik, da je pritegnil pozornost založnika, ki se je včeraj zaobljubil, da bo igri prinesel kar nekaj posodobitev.

Njihov glavni cilj je za zdaj popraviti igralni način Franchise, ki je letos slabši kot kadarkoli prej. Oboževalci že dolgo pozivajo po prenovi tega dela igre in EA jim bo sedaj končno ustregel. Komisarji bodo lahko sedaj dodelili X-Factor sposobnosti vsakemu igralcu, tem pa bodo lahko tudi urejali njihove sposobnosti. Poleg tega bo sedaj igranje končnice dobilo grafično ponazoritev, ki bo bolj jasno prikazala izpeljavo zaključnega turnirja. Za konec bodo kartice igralcev prenovljene in bodo bolj jasno prikazovale statistike. Dobra novica je tudi to, da vam za uživanje v nadgrajenem načinu ne bo treba ponovno začeti igranja iz začetka, ampak boste lahko nadaljevali od tam, kjer ste nehali.

Vse to so dobre novice, ki jih Madden NFL 21 še kako potrebuje. Igra je namreč zaradi poraznega izida postala tarča negativnih recenzij na Metacriticu in trenutno drži oceno 0.3 s strani skupnosti, kar je najnižja ocena v zgodovini iger.

Več o teh spremembah vas čaka na uradnem blog zapisku, kdaj pa bodo posodobitve prispele v igro pa žal še ni znano.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime