The Witcher 3 bo dobil uradno grafično nadgradnjo + ray tracing – za PC igralce brezplačno

Ko ste že mislili, da ste opravili s preigravanji igre The Witcher 3, pride razvijalec CDPR in vam pred obrazom, v slogu košarkarja Dikembe Mutomboja, pomiga s kazalcem. Razvijalec je resda te dni zelo zaposlen z razvojem igre Cyberpunk 2077, a vmes si bodo vzeli čas in grafično olepšali še The Witcher 3, ki jih je s svojim prodajnim uspehom izstrelil v igričarske superzvezdnike.

Tako so napovedali predelavo naslova za naslednji generaciji konzol PlayStation 5 in Xbox Series X, zraven pa bodo igri še močno dvignili vizualno podobo. Kaj točno nas čaka še ni povsem jasno, a uradna spletna stran pravi, da nas čakajo grafične izboljšave, hitrejši nalagalni časi in podpora za ray tracing. Že se slinim ob odsevanju luž v močvirnatem predelu igre, njam.

Dobra novica je, da bomo PC, Xbox One in PlayStation 4 igralci dobili to nadgradnjo povsem brezplačno, če le držimo v svoji knjižnici kopijo igre The Witcher 3.

Žal se še ne ve, kdaj točno bomo prejeli tole nadgradnjo, a stavimo, da se bo to zgodilo enkrat v 2021. Če ste nepotrpežljivi ali pa če se prvič spravljate k preigravanju te igre, vam priporočamo uporabo modifikacije HD Reworked Project, o kateri lahko več preberete tule.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime