Crysis Remastered prikazal prvo sliko na najvišjih PC nastavitvah

Razvijalec Crytek je že pokazal uradne sistemske zahteve, ki jih bomo potrebovali za uspešno poganjanje njihove predelave Crysis Remastered. Te so povsem razumljive in za razliko od izvirnika iz leta 2007 ob igranju ne boste zažigali svoje grafične kartice.

Pa vendar je Crytek eno zadevo skril pred nami. Igra bo namreč vsebovala različne stopnje grafičnih nastavitev in najvišja od njih se bo imenovala “Can it Run Crysis?”. Ta bo vključila čisto vse možne grafične učinke, med katerimi se še posebej veselim ray tracinga, ki bo zaradi magije programerjev deloval tudi na grafičnih karticah, ki ne nosijo predpone RTX.

Datum izida se približuje in razvijalec Crytek je na svojem Twitter profilu objavil prvo sliko iz PC verzije igre, ki je bila spočeta na najvišjih grafičnih nastavitvah v ločljivosti 4K. in treba je reči, da je zadeva presneto impresivna. Meja izrisovanja je naravnosti gromozanska in očitno se bo cela okolica pred nami izrisala naenkrat. Poleg tega bodo objekti v daljavi metali svoje sence, česar original ni bil zmožen.

Remastered.
Original.

Nek uporabnik Reddita je nato spočel primerjavo z originalom in kot lahko vidite je razlika vidna takoj. Remastered verzija izvrže takšno podobo kakršno jaz vidim, ko se z nostalgičnimi očali v mislih ozrem proti originalu.

Crysis Remastered je tako močno popravil tisti prvi vtis, ki je močno razočaral vse igralce in igra je pri meni močno poskočila na lestvici pričakovanja. K sreči bo čakanja kmalu konec, saj se bo igra v trgovinah pojavila že 19. septembra.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko...

Bivša YouTube moderatorka toži Google, saj ji je služba pošteno načela duševno zdravje

Ko pomislimo na najhujše službe na svetu se nam pred oči prikradejo različne podobe. Sam se velikokrat spomnim na posnetek nekega ubogega...

RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition je brezplačen na Epic Games trgovini

Pisali smo že o tem, da je upraviteljska strategija zabaviščnih parkov RollerCoaster Tycoon 3 nenadoma skrivnostno poniknila iz prodajnih polic Steama. Kasneje...

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!