DOOM in DOOM 2 sta dobila novo uradno posodobitev

Razvijalec id Software je uspešno prenesel formulo svoje DOOM serije tudi v leto 2020 in zato se že lahko veselimo prihajajočega DLC-ja za DOOM Eternal. Vendar pa tudi originalni dve igri niti slučajno nista tako zastareli, da še danes ne bi našli njihovih privržencev v gaming industriji.

Še več, za njih razni modderji delajo dodatno vsebino, med katero zagotovo izstopa modifikacija Brutal Doom. Zdaj se je zmigal tudi založnik Bethesda in tako sta originala nedavno dobila novo posodobitev, ki vnese kupček zanimive dodatne vsebine.

Čaka vas kar nekaj tehničnih izboljšav. Igri sedaj podpirata široke zaslone, tako da se lahko podate v igranje, ne da bi vas ob stranicah monitorja motili grdi, črni robovi. Razvijalec je dodal tudi dinamičen merek, ki spreminja barvo glede na to, če se pred njim nahaja sovražnik ali pa kaj drugega, to možnost pa lahko seveda tudi izklopite.

Bolj pomembna je nova težavnost Ultra-Violence+, ki vam omeji orožja na tista iz Deathmatcha, sovražniki pa so napadalni kot na Nightmare stopnji. To je dobra popestritev za vse tiste igralce, ki so obe igri preigrali po dolgem in počez in obupno potrebujejo nov izziv.

Tako DOOM kot tudi DOOM 2 imata zdaj uradno Steam podporo in lastniki originalnih iger boste sedaj v knjižnici našli nova zapisa iger. DOS verzije so še vedno na voljo, a sedaj boste privzeto zagnali posodobljeni verziji iger.

Kaj vse je novega si lahko preberete na naslednji povezavi, igranje prenovljenih verzij pa lahko začnete že zdaj.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime