Na splet ušel igralni posnetek večigralske akcije iz Call of Duty: Black Ops Cold War

Založnik Activision je že uradno razodel naslednji del COD serije, ki se bo uradno imenoval Call of Duty: Black Ops Cold War. Šlo bo za neposredno nadaljevanje prvega dela Black Ops serije in zgodba nas bo popeljala v obdobje hladne vojne, videli pa bomo stare znance, kot sta Alex Mason in Frank Woods. Štorija se bo osredotočila na pripovedovanje najbolj pomembnih dogodkov iz zgodovine in kot poseben agent bomo dobili pogled v zakulisje zgodovine.

Za razvoj kampanje bo poskrbel Raven Software, večigralski del pa bo tokrat oblikoval Treyarch. O medmrežnem streljanju nismo dobili še nobenih informacij, saj Activision načrtuje uradno predstavitev ta mesec. A kot je že v navadi jim je načrte zmešal nekdo drug – tokrat je bil to Twitch streamer z imenom DougisRaw.

Večigralsko akcijo je prikazal kar v prenosu v živo in oddajanje je trajalo sedem minut, nato pa je bilo predvajanje prekinjeno, saj je verjetno Activision zahteval takojšnjo ukinitev prenosa. V posnetku smo lahko videli nov igralni način 6v6, v katerem moramo VIP osebo pospremiti do določenega cilja.

Kakšnih posebnih zaključkov posnetek ne prinaša, je pa podoba videti precej bolj pisano kot pa predhodni Black Ops deli.

Kakorkoli že, na uradno predstavitev večigralstva ne bomo čakali več dolgo, saj se bo ta odvila 9. septembra, igra pa nas bo nato na prodajnih policah pričakala 13. novembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime