Crash Bandicoot 4 dobil igralni posnetek

22 let mineva, odkar smo dobili zadnje pravo nadaljevanje Crash Bandicoot serije. Sem seveda ne štejemo predelave Crash Bandicoot N. Sane Trilogy iz leta 2017, ki je v moderno podobo predelala vse tri igre in je zaradi svoje ekstremno dobre prodaje prepričala založnika Activision, da odobri delo na uradnem četrtem poglavju.

To se bo uradno imenovalo Crash Bandicoot 4: It’s About Time, včeraj pa smo dobili nov igralni posnetek, ki prikaže premagovanje poligonskih ovir preko novega karakterja. Crash ima po novem punco, tej pa je ime Tawna Bandicoot. Videli smo jo že v prvem delu, tokrat pa bo postala junakinja alternativne dimenzije Tawnaverse.

Tako kot vsi karakterji, bo tudi Tawna vsebovala prav posebne lastnosti pri igranju. Preko zapestnega izstreljevalnika vrvi se bo zavihtela na nove lokacije, ki drugim karakterjem niso dostopne. Lisjakinja je tudi precej gibčna in lahko se bo odbijala od zidov ter uporabljala nov tip napada, ko bo udarila ob tla in s tem onesposobila nasprotnika.

Activision bo igralcem ponudil tudi možnost predčasnega preizkusa v obliki dema, a do tega bodo dobili dostop samo prednaročniki digitalne verzije. Demo bo postal na voljo 16. septembra, poln izid pa se nam obeta 2. oktobra.

Žal PC verzija še vedno ni bila napovedana, a če se lahko zgledujemo po Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, bodo računalničarji svojo verzijo dobili kakšno leto kasneje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime