SiN Reloaded je predelava zanimive prvoosebne streljačine iz leta 1998

Založnik 3D Realms pravi, da je v današnji industriji iger več kot dovolj prostora in zanimanja za igranje starošolskih streljačin. Zato so iz naftalina potegnili ime Kingpin, za katerega se pripravlja predelava Kingpin Reloaded, zdaj pa so se odločili obuditi še eno franšizo.

Gre za igro s preprostim imenom SiN, ki jo je originalno razvil studio Ritual Entertainment, v roke pa smo jo prejeli leta 1998. Igramo možaka z imenom John Blade, on in njegova varnostna firma HardOps pa sta dobila težavno nalogo, saj je mesto preplavila nova droga, ki jo je treba očistiti. SiN je v prvoosebni žanr streljank vnesel nekaj novitet, kot je denimo izbijanje orožja iz rok napadalca, sovražniki pa so nam lahko prizadejali škodo na različnih delih telesa.

Kljub temu SiN ni imel sreče. Ob njegovem izidu ga povsem uničil Half-Life, zato se je naslov prodal slabo. Franšizo so poskušali obuditi leta 2006 s SiN Episodes, ko naj bi dobili nove igre v epizodnem formatu. A spet jim je ponagajal Half-Life, ki je takrat izdal dve epizodi drugega dela franšize.

SiN pa se zopet vrača. Najavljena je bila predelava SiN Reloaded, ki bo ponovno zgrajena v pogonu KEX. Tako bomo dobili višje ločljivosti in boljše 3D modele, a tista oglata oblika likov iz izvirnika bo ostala. Poleg tega nas čaka podpora višjim ločljivostim, prvič pa bomo igro lahko igrali tudi na kontrolerjih.

Zgoraj si lahko ogledate primerjalni video, igra pa prihaja na PC enkrat v 2021. Steam stran je že na voljo in tam si lahko igro tudi dodate na seznam želja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime