Call of Duty: Black Ops Cold War večigralstvo uradno predstavljeno

Resda smo že dobili kratek vpogled v večigralski del prihajajočega Call of Duty: Black Ops Cold War naslova, a tisti je bil slabe kakovosti in ni ravno brbotal z informacijami. Založnik Activision se je včeraj odločil, da je skrivanja dovolj in spočel večjo konferenco, v kateri je bil večigralski del prvič uradno prikazan.

Cold War večigralstvo vas ne bo ravno presenetilo. Bojevali se bomo po tleh in v zraku in to v Uzbekistanu, mrzli Moskvi in na vročih ulicah ameriškega mesta Miami. Ob izidu nas bo pričakalo 5 različnih map, vsaka od njih pa nam bo ponujala različne načine obračunavanja.

Čakajo nas stari in novi igralni načini. Combined Arms nas bo postavil na večje mape, kjer se bomo spopadli v ekipah 12v12, usedli pa se bomo lahko tudi v kakšno vozilo. VIP Escort je 6v6 igralni način, kjer moramo pospremiti tarčo do njenega cilja ter Fireteam, v katerem se bo naenkrat na mapi udarilo 40 igralcev, ti pa bodo razdeljeni na 10-članske ekipe.

Spremembe se bodo zgodile tudi pri premikanju, saj bo to postalo veliko bolj realistično in bo pomembno vplivalo na našo mobilnost.

Dobra novica je to, da bo Cold War podpiral igranje med igralci na konzolah in PC-jem, zanimivo pa bo videti, kako bo izid tega naslova vplival na Warzone vsebino.

Call of Duty: Black Ops Cold War bo 8. oktobra stopil v beto na PlayStation 4, PC in Xbox One igralci pa boste beta preizkusa deležni 15. oktobra. Končen izid je napovedan za 13. november.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime