Epic Games dobil dve novi brezplačni igri

Trgovina Epic Games se je malce umirila pri podeljevanju brezplačnih iger. Te sicer še vedno prihajajo, a niso več tako veliki naslovi, s katerimi so nas razvadili v preteklosti. Očitno je bilo treba zategniti mošnjiček, saj Fortnite ni več tako popularen kot včasih, poleg tega pa Epic Games trenutno bije drago legalno bitko z Applom.

Podarjenemu konju se ne spodobi preveč preštevati zob, zato si raje oglejmo, kaj točno nas čaka ta teden.

Prva igra se imenuje Railway Empire in če imate radi lokomotive in simulacijo grajenja transportne industrije, potem zna to biti za vas hudo zanimiv izdelek. Vaša naloga bo da zgradite železnice, kupite vlake in vagone, s tiri povezujete različne industrije in se spravite prevzemat konkurenco. Železniški posel je neizprosen in če se vam zdi karkoli od tega zanimivo, potem si lahko kopijo rezervirate tukaj.

Druga igra se imenuje Where the Water Tastes Like Wine in gre za povsem drugačno izkušnjo. Dogaja se v Ameriki v obdobju velike depresije in poanta je v pripovedovanju različnih zgodb in ameriške folklore. Veliko akcije tu ne boste našli, a če ste pristaš zanimivih zgodb in bi radi poskusili nekaj bolj umirjenega, potem lahko svoj izvod najdete tule.

Igri bosta brezplačni ostali do 17. septembra, takrat pa na jedilnik pride zanimiva platformščina Stick It To The Man!.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime