Godfall, RPG naslednje generacije konzol, dobil nov napovednik

Igra Godfall je nase opozorila s svojim predčasno izcurljanim napovednikom, ki je dvignil obrvi vsakega navdušenca nad igrami. Za špil se je namreč vedelo, da bo to RPG, ki ga bomo lahko igrali samo na naslednji generaciji konzol. Specifično bo to PlayStation 5 in vse je seveda takoj zanimalo, kakšno grafično podobo nam bo pričarala nova konzola.

Od takrat je preteklo že kar nekaj vode, a kljub temu o Godfall ne vemo nekih podrobnosti. Včeraj smo dobili nov igralni napovednik, ki prikaže nekaj bojevanja, a kakšnih štorijalnih posebnosti tu ne boste izvedeli.

Igra je vsekakor lepa. Bojevanje poteka iz tretje osebe in tako mi, kot tudi naš nasprotniki skačejo vsepovprek, prožijo posebne napade in se izmikajo udarcem. Zaradi tega se vse blešči in svetlika in včasih je scena videti kot simulator RGB arene. Morda je razvijalec Counterplay Games kar malce pretiraval, saj že težko razločiš med nasprotnikom in okolico.

Godfall bo izšel tudi za PC a samo za, uganili ste, Epic Games trgovino. Prednaročniki boste prejeli Godfall Starter Pack, kar vključuje nekaj skinov ter meč karakterja Zer0ta iz igre Borderlands. To naj vas ne čudi preveč, saj bo Godfall založil Gearbox Software.

Igra bo izšla še letos, predvidevajo pa izid nekje decembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime