Fallout Miami, ogromna modifikacija za Fallout 4, prejela nov napovednik

Oboževalci Fallout iger imate te dni za igranje svoje priljubljene franšize na voljo dve možnosti. Bodisi se spravite preigravati starejše naslove iz serije ali pa poskušate uživati v novi vsebini za Fallout 76. Povsem novega dela nam namreč založnik Bethesda ne bo dostavil še kar nekaj časa, saj so pred njim na vrsti ogromni igri Starfall in The Elder Scrolls 6.

Vendar pa ne smete obupati, saj je tu vedno navdušena modderska skupnost. Ta pridno dela na manjših in večjih modifikacijah. Ena takšnih sliši na ime Fallout Miami in šlo bo za praktično povsem novo igro, ki nas bo preselila na sončne obale Miamija, kjer je nošnja mask in socialno distanciranje zadnja skrb redkih preživelih.

Razvojna ekipa je modifikacijo najavila že pred nekaj leti in v zadnjem letu niso ven izdali nobene posodobitev. Seveda se je takoj pojavil upravičen strah, da je bil morda projekt preklican, a včeraj smo nenadoma dobili nov napovednik.

Ta prikaže nekaj novih stvari. Izsušene ghoule v rokavčkih smo videli že prej, tokrat pa smo prvič ugledali mutantskega krokodila in okolico, v katero je bilo očitno vloženo precej dela. Fallout Miami bo vseboval nekaj različnih lokacij, vsaka od njih pa bo vsebovala svojo unikatno okolico in temu primerno vzdušje.

Žal modifikacija še vedno nima datuma izida, lahko pa se spravite igranju zgodnje verzije.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime