Halo 3: ODST prihaja na PC 22. septembra

Halo franšiza je v zadnjih mesecih naletela na težke čase. Najnovejši del Halo Infinite bi moral pokazati brutalno moč nove konzole Xbox Series X, a igralni posnetek je razočaral praktično vse. Nato je sledila še prestavitev izida na neznani datum, tako da so oboževalci te dni razumljivo razburjeni.

Niso pa vse slabe samo novice. Razvijalec 343 Industries poleg Infinita dela še na predelavi Halo zbirke The Master Chief Collection za PC. Do sedaj smo v roke prejeli prve štiri dele in vse od njih štejemo za relativno dobre predelave, ki so oživele večigralsko skupnost.

Zdaj je napočil za predelavo Halo 3: ODST, ki je nekakšen odvrtek v celotni franšizi. Nekateri ga sovražijo, saj je to eden redkih naslovov, kjer glavne vloge ne igra Master Chief, spet drugi ga imajo radi ravno zaradi te spremembe, saj dobimo tako bolj osebno zgodbo, kjer enkrat za spremembo ne visi usoda vesolja samo v naših rokah.

Razvijalec je včeraj končno napovedal tudi uraden datum izida, ki se bo zgodil 22. septembra. Prenova bo vključevala podporo za večje ločljivosti in višje sličice na sekundo, v izdelavi pa je tudi podpora za igranje med PC in Xbox igralci na istih strežnikih.

Steam stran že stoji in igro si lahko dodate med seznam želja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime