Star Wars: Squadrons dobil impresivni CGI napovednik

Približuje se čas za izid povsem nove Star Wars igre, ki bo tokrat nosila povsem unikaten naslov in ne bo kakšna predelava ali pa nadaljevanje. Star Wars: Squadrons je ob svoji najavi navdušil vsakega, ki v Vojnozvezdnih filmih najraje gleda ogromne vesoljske bitke.

EA se je odločil, da nas bo pred izidom presenetil še z enim daljšim CGI napovednikom. To pomeni, da boste tu zaman iskali igralne izseke, saj posnetek želi prikazati nekaj zgodbe in spektakularne vesoljske spopade.

Hunted, kakor se video uradno imenuje, prikaže najprej ogromno vesoljsko bitko, nato pa se X-wing in TIE Fighter preselita na bojevanje v višavah neznanega planeta. Zanimivo je, da nam EA želi prikazati zgodbo s strani Imperija in kako so njihovi pripadniki in vojaki navsezadnje samo navadni ljudje.

Pri izdelavi napovednika so sodelovali Lucasfilm, Motive Studios in ILM, kratek posnetek pa prikaže dogodke pred zgodbo, ki jo bomo gledali v Squadrons. Na koncu tudi vidimo enega od pilotov, ki bo z nami sodeloval v poteku kampanje.

Star Wars: Squadrons izide že 2. oktobra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime