Amnesia: Rebirth dobila nov napovednik in datum izida

5 let že mineva odkar nas je razvijalec Frictional Games razveselil z vzdušno grozljivko SOMA, ki je bila tako dobra, da bi si zaslužila vsaj dodatek, če ne že nadaljevanja. Žal se z mano razvijalec ne strinja in raje se je vrnil v svojo Amnesia franšizo, preko katere je leta 2010 tudi postal slaven.

Amnesia: Rebirth bo tretje poglavje te serije, a Frictional Games ni delal na drugem delu A Machine for Pigs, ki je bil precej slabši od originala. Tokrat želijo narediti pravo nadaljevanje, zato nas čaka povsem nova zgodba in nov karakter.

Igrali bomo dekle z imenom Tasi Trianon, ki se bo znašla sredi alžirske puščave. Njena pot jo bo vodila skozi templje, puščavo in popolnoma nezemeljsko okolico, ki kar čaka, da nam požene srh po kosteh. Novi napovednik prikaže lepo grafično podobo, ki bo raziskovanju teme precej spomni na prvi del The Dark Descent, le da se bomo očitno tukaj veliko bolj zanašali na šibice.

Seveda bo tu tudi veliko bežanja pred monstrumi in skrivanja, Frictional Games pa pravi, da bodo formulo razvili in nam ponudili več igralnih možnosti. Hvala bogu, saj ne bi prenesel še ene skrivalniške grozljivke v slogu Maid of Sker.

Dobili smo tudi datum izida in ta je zelo blizu. Amnesia: Rebirth izide že 20. oktobra, na Steamu pa za prednaročilo zahtevajo 22,49 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime