Rocket League bo naslednji teden postal brezplačen za vedno

Že dolgo je znano, da bo mešanica nogometa in avtmobilčkov, ki se odzove na ime Rocket League, postala povsem brezplačna. Razlog za to je dejstvo, da je razvijalca Psyonix kupil Epic Games in tako bo igra spokala kovčke in se preselila na Epic Games platformo.

Selitev je sedaj že skoraj pri koncu in tako bo Rocket League v novem domu zaživel že 23. septembra ob točno 17.00, takrat pa si jo boste lahko brezplačno aktivirali v knjižnici in začeli z igranjem.

Igra ne bo samo zamenjala doma, ampak bo dobila tudi predelane igralne sisteme, ki se bodo tikali predvsem izzivov in turnirjev. Psyonix želi očitno igro ohraniti pri življenju še nekaj časa in čeprav Rocket League ni več tako popularen kot včasih, ima še vedno veliko bazo igralcev – marca letos mu je celo uspelo prebiti 500k istočasnih igralcev.

Če si igro že lastite na Steamu, potem je skrb odveč. Z igranjem boste lahko nadaljevali tudi po dokončni selitvi in prejeli boste vse bodoče posodobitve. Spremenilo se bo samo to, da igre ne bo več možno kupiti na Steamu in če so vam takšne stvari pomembne, potem pohitite in si pred pretekom roka nabavite igro za 19,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime