Demon’s Souls dobil čudovit igralni posnetek

Do sedaj me Sony in Microsoft še nista prepričala v nakup nove konzole. Še vedno namreč čakam prikaz igre, ki bi prikazala tisti resnični preskok v grafični podobi in očitno bom za kaj takega moral počakati vsaj še kakšno leto ali dve. Kar pri novi generaciji konzol ni nič nenavadnega.

Če pa bi moral izbrati naslov, ki je do sedaj pokazal najlepšo grafiko, bi brez pomisleka izbral Demon’s Souls predelavo, ki jo bomo lahko igrali samo na konzoli PlayStation 5. Na njej ne dela razvijalec FromSoftware, ampak studio Bluepoint Games, ki je pravi mojster pri ustvarjanju grafično nadgrajenih predelav.

Demon’s Souls je videti kot njihov Magnum Opus in originalno igro, ki je leta 2009 izšla za PlayStation 3, so tako nadgradili, da original izpade presneto zastarel.

Na včerajšnji PlayStation 5 konferenci so prikazali prvi igralni napovednik in zadeva je videti res slastna. Grafična podoba je slastna, animacije pa so tako podrobne, da ob napadu navadnega vojaka dejansko vidimo spremembo obrazne mimike. Na koncu vidimo tudi spopad s šefom in tu me je malce razočaralo, da ob sekanju z mečem nismo videli zarez na trupu.

Demon’s Souls predelava je tudi videti kot naslov, ki zna na polno izkoristiti nov sistem 3D avdio zvoka ter napredne Dualsense prožilnike na kontrolerju, ki bodo vsebovali vgrajeno odpornost proženja.

Še najboljša novica pri vsem je to, da bo Demon’s Souls izšel skladno s konzolo PlayStation 5, ko se ta na prodajnih policah pojavi 19. novembra. Originalno je napovednik na koncu vseboval drobni tisk, kjer je bil zapisan izid tudi na PC-ju, a Sony je že izjavil, da je bila to pomota in ga bo igra izšla samo za PlayStation 5.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime