Hogwarts Legacy – končno ena poštena Harry Potter igra

Prav čudno je, da v vseh teh letih, ko smo preživeli Harry Potter norijo v obliki knjig in filmov, nismo dobili nobene prave igralne Harry Potter izkušnje. Iger ni manjkalo, a nobena od njih ni za sabo vsebovala kakšnega večjega studia, ki bi imel dovolj velik proračun za ustvaritev poštene igre.

Dolgo so krožile slike in posnetki nekega skrivnostnega Harry Potter projekta, ki je bil videti spodbudno, a založnik Warner Bros. Games ni žele uradno najaviti ničesar. To se je včeraj končno spremenilo in dobili smo prvi pravi vpogled v novo Harry Potter igro, ki se bo imenovala Hogwarts Legacy.

Na njej dela razvijalec Avalanche, mesto dogajanje pa bo Bradavičarka v letu 1800. Ne bomo nastopali v vlogi Harryja, ampak bomo ustvarili svoj karakter, ki bo moral razkriti in preprečiti veliko nevarnost, preden ta ne uniči celotnega čarovniškega sveta.

Čaka vas veliko čaranja, obiskovanja predavanj, ustvarjanja napitkov in ustvarjanja prijateljstev. Čeprav so govorice kazale na to, da bo Hogwarts Legacy enoigralski RPG, se ne morem znebiti občutka, da bo tole močno večigralska izkušnja.

Informacije so za zdaj skope in največ jih najdemo na uradni spletni strani. Datum izida je zastavljen za leto 2021 in morda do takrat popravijo še optimizacijo. Kakor je napovednik lep, lahko ob 1:26 vidimo grdo zatikanje sličic na sekundo, kar malce pokvari izkušnjo ob gledanju.

Hogwarts Legacy bo izšel za PC, PlayStation 4 in 5 ter Xbox One in Series X.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime