Naslednje leto naj bi dobili novo Harry Potter igro

Harry Potter ni več tako veliko ime, kot je bilo včasih, a to ne pomeni, da oboževalci potrpežljivo ne čakajo na nove avanture na Bradavičarki. Pri igrah je ime Harry praktično povsem izginilo in uradnih projektov preprosto ni, tako da se morajo igralci zadovoljiti s preigravanjem modifikacij kot je denimo tale za Minecraft.

Dve leti nazaj je na splet ušel zanimiv posnetek nove Harry Potter igre, ki je takoj navdušila vse pristaše te serije. Šlo je za nekakšen RPG, ki je kazal čudovito grafiko in oboževalci so komaj čakali, da založnik Warner Bros. projekt tudi uradno napove. Sedaj, dve leti kasneje, naj bi se to končno zgodilo, a na končni izdelek bo treba še malo počakati.

Spletna stran Bloomberg je iz dveh dobrih, kredibilnih virov dobila informacije, da tisti posnetki iz leta 2018 niso bili lažni in da naj bi bila igra najavljena na letošnjem E3 festivalu, a je bil ta žal preklican. Harry Potter igra naj bi izšla enkrat v letu 2021 za konzoli Xbox Series X in PlayStation 5, dogajala pa naj bi se v odprtem svetu Bradavičarke in njene okolice.

Projekt naj bi bil razkrit po naslednji Batman igri, slednja oznanitev pa se bo zgodila na dogodku DC FanDome v avgustu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime