Resident Evil Village dobil nov napovednik

8. del Resident Evil serije je bil uradno že napovedan, na včerajšnji PlayStation 5 konferenci pa nam je založnik Capcom ponudil povsem nov napovednik.

Ta žal ne prikaže nekaj veliko igranja, a je kljub temu zanimiv. Kot lahko vidimo se bo igranje zopet izvajalo iz prvoosebnega pogleda, Village pa bo nekakšno nadaljevanje sedmega dela. Vidimo lahko, kako na začetku Chris Redfield ugrabi Ethana, ki je igral glavno vlogo v predhodniku. Tu je tudi njegova izvoljenka Mia, ki nam med napovednikom govori pravljico, ta pa je pospremljena s čudovito animacijo, ki je nisem videl vse od risanega filma Predbožična mora.

Naše igranje se bo izvajalo v skrivnostni vasi, ki jo naseljujejo čudaški prebivalci, vsake toliko pa bomo za vrat dobili tudi kakšnega volkodlaka. Vzdušje močno spomni na Resident Evil 4, kar še dodatno podkrepi ogromen grad, zavit v snežno odejo.

Napovednik je dosegel svoje, saj mi je vzbudil željo po ponovnem preigravanju serije. Kdo ve, morda se zdaj končno spravim preigravat VR inačico sedmega dela, ki kljub vsem zahtevam PC igralcev nikoli ni zapustil PSVR sistema.

Datum izid je za zdaj zastavljen zelo na široko, saj bo igra izšla enkrat v 2021 za PC, PlayStation 5 in Xbox Series X.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime