Football Manager 2020 in Watch Dogs 2 popolnoma brezplačna na Epic Games trgovini

No, tole pa je lepo presenečenje.

Teden nazaj smo se pritoževali, da je trgovina Epic Games svojo ponudbo brezplačnih iger omejila samo še na manjše indie naslove. S temi ni bilo nič narobe in ponujenemu konju ne šteješ zob, a dejstvo je, da smo postali razvajeni in si želimo tudi večjih naslovov.

Za ta teden sprva ni bilo načrtovanega nič kaj pretresljivega. V brezplačno ponudbo je bila ponujena igra Stick It to the Man!, ki je nekakšna platformščina, v kateri nadzorujemo smešnega možaka z imenom Ray. Ta je bil obtožen zločina, ki ga ni storil, poleg tega pa se je zbudil s čudno in dolgo mistično roko, ki mu omogoča branje misli. Napovednik malce spomni na Psychonauts, poleg tega pa igro krasi odlično zvočno upodabljanje. Svojo kopijo lahko rezervirate tule.

Trgovina Epic Games pa se je včeraj odločila ponudbo bogato nadgraditi in brezplačno smo dobili še dva naslova.

Watch Dogs 2 nas pošlje v ogromno sončno mesto s povsem novo zasedbo in vaša naloga bo, da v odprtem svetu pridno uporabljate svoj mobilnik, z njim hekate vrata, semaforje in telefone naključnih sprehajalcev ter tako svojo organizacijo Deadsec spravite na vrh popularnosti. Epic Games je v preteklosti brezplačno ponudil prvo poglavje in pridni zbiratelji imate zdaj v knjižnici oba dela, za katera ste odšteli točno 0 €. Na voljo imate ravno dovolj časa, da preigrate vso vsebino, preden naslednji mesec izide tretji del Watch Dogs Legion. Svojo kopijo najdete na naslednji povezavi.

Za konec je tu še Football Manager 2020, ki je izšel pred kakšnim letom. Gre za simulacijo upravljanja nogometne ekipe in za razliko od FIFE, je tu večji poudarek na pametnem vodenju nogometne ekipe, ki jo lahko s pravilnimi menjavami pripeljete na sam vrh športnega sveta. Vaša kopije je na voljo tule, sezonska prepustnica pa je trenutno znižana za 80 % na 7,99 €.

Vse tri igre bodo na voljo za brezplačni prevzem do 24. septembra, nato pa se bo v zastonjski obliki pojavil zasvajajoči RollerCoaster Tycoon 2 Complete Edition.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime