Rocket League je zdaj brezplačen in za prevzem igre boste prejeli 10 €

Da bo Rocket League postal brezplačen je znano že dolgo. Razvijalca Psyonix je namreč kupil Epic Games in avtomobilski nogomet hitro zavezal samo svoji trgovini. Hkrati je založnik najavil, da za Rocket League od zdaj ne bo treba več odšteti denarja in da bo igra postala za igranje povsem brezplačna.

Ta dan je zdaj končno prišel in Rocket League lahko že zdaj aktivirate v Epic Games trgovini in takoj začnete igranje. Igra je v bistvu postala brezplačna že včeraj, a je bilo obleganje strežnikov tako veliko, da so ti podlegli silnemu pritisku. Situacija se je zdaj umirila in vsi sistemi delujejo normalno.

Bo pa igra po novem zanimiva tudi že obstoječim kupcem. Rocket League je namreč dobil novo sezono, tekmovalne turnirje in sezonsko prepustnico Rocket Pass, Epic Games je igralce presenetil z dodatnim presenečenjem. Če boste namreč igro aktivirali na svojem računu do 23. oktobra, boste nagrajeni s kuponom v vrednosti 10 €, ki ga lahko nato porabite pri nakupu iger v Epic Games trgovini. Žal trenutno ne poteka nobena večja razprodaja, a vseeno je popust več kot dobrodošel, in če ga prilepite na že znižane naslove, dobite ven lepo kupčijo. Red Dead Redemption 2 si lahko tako privoščite za 30 €, kar je hudo privlačna cena. Kuponom poteče veljavnost 1. novembra 2020.

Če si lastite igro na Steamu, potem lahko nemoteno nadaljujete igranje, novi igralci pa lahko od zdaj naprej svojo kopijo pridobite ekskluzivno na Epic Games trgovini.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime