RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition je brezplačen na Epic Games trgovini

Pisali smo že o tem, da je upraviteljska strategija zabaviščnih parkov RollerCoaster Tycoon 3 nenadoma skrivnostno poniknila iz prodajnih polic Steama. Kasneje se je zvedelo, da sta razvijalec Frontier Developments in založnik Atari stopila v tožbo, ki pa je pred kratkim dobila svoj epilog.

Pravice do prodaje je dobil razvijalec in ta je najavil nadgrajeno izdajo igre RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition. Ta igralne formule ne spremeni, je pa igra bolje optimizirana za delovanje na sodobnih sistemih, dobili pa smo tudi podporo za široke zaslone in višje ločljivosti. Poleg tega sta v paket vključeni Wild! in Soaked! razširitvi, ki dodata kar precej nove vsebine originalni izkušnji.

Prenovljena igra je izšla tako na Steamu kot tudi na Epic Games trgovini. Slednja se je odločila RollerCoaster Tycoon 3: Definitive Edition igralcem ponuditi povsem brezplačno, ponudba pa bo trajala vse do 1. oktobra, ko se bo ponudba zamenjala in bo brezplačen postal grafično zanimivi Pikuniku.

Vaša reakcija na članek?

BoriSehttps://hop.si
Mojster RPG žanra, tuje pa mi niso niti grozljivščine. Z žalostjo v srcu objokuje svoji dve najljubši seriji, Gothic in Dead Space, ki sta žalosten konec storili. Kontaktirate me lahko na: [email protected]

Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

Sveže novice na email!