Bo znani Game of Thrones igralec res prevzel naslovno vlogo v seriji The Last of Us?

Se morda spomnite igre The Last of Us Part II? Da, to je tisti naslov, ki je bil ob izidu deležen toliko jeze iz strani igralcev, da smo se vsi tisti, ki nam je bila igra dejansko všeč, skrivali po zatemnjenih kotičkih in si šepetaje izmenjavali pozitivna mnenja o igri. Upam, da ste se vsi besneči oboževalci po vsem tem času malček pomirili in da še niste povsem izgubili ljubezni do te franšize.

HBO je že pred časom najavil, da bo The Last of Us prispel tudi na naše televizorje v obliki povsem nove serije. Ob tej napovedi so bili z informacijami precej skopi, so pa povedali, da bo na njej delal Craig Mazin, ki je ustvaril odlični Chernobyl in Neil Druckmann, ki je foter The Last of Us iger.

Najava je bila spočeta marca, od takrat pa nismo dobili nobene nove informacije. Verjetno je za pomanjkanje informacij kriv koronavirus, ki zagotovo ni plodno vplival na produkcijo ter dejstvo, da je Part 2 razhudil veliko oboževalcev in producenti so čakali, da se prah malce pomiri.

Nekih novih uradnih podatkov še vedno ni bilo, je pa igralec Nikolaj Coster-Waldau (Jamie iz Igre prestolov) nedavno sodeloval v Reddit izpraševalniku. Ob najavi serije The Last of Us je bil Nikolaj eden od prvih igralcev, na katerega so igralci pomislili kot idealno izbiro za igranje glavnega junaka Joela. Nikolaj v bradati izvedbi se zdi res kot človek, ki je preživel zombie apokalipso in nek oboževalec ga je v Reddit temi povprašal, če morda sodeluje pri seriji.

Card

Nikolaj se je na vprašanje dejansko odzval in napisal, da trenutno uživa ob igranju drugega dela in tega označil za odličnega. To je vse, in čeprav s tem ni potrdil ničesar, je pri oboževalcih vseeno sprožil cmok v grlu.

Igralec bi namreč takšno vprašanje na Redditu preprosto ignoriral ali pa nanj ne bi odgovoril. Nikolaj pa je bil čudno skrivnosten in takšno izogibanje vprašanju bi lahko pripisali pogodbi, ki mu narekuje, da ne sme ničesar razkriti pred uradno naznanitvijo.

Seveda zna biti vse skupaj nič in bo v naslovni vlogi zaigral neki povsem zgrešen igralec. Upamo, da več informacij dobimo kmalu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime