Čudoviti Black Myth: Wukong prikazal boj z ogromnim volkodlakom

Prejšnji mesec nas je kitajski razvijalec Game Science presenetil s precej obsežnim napovednikom za igro Black Myth: Wukong. O tem naslovu se prej ni vedelo praktično nič, in ko smo kar naenkrat dobili igralni posnetek, brez da bi nas prej nekdo dražil s kratkimi dražilniki in slikami, smo ostali brez besed.

Še posebej zaradi tega, ker je Black Myth: Wukong res čudovit naslov. Grafika in animacije kažejo podobo naslednje generacije in čeprav bi osebno Demon’s Souls označil za grafično bolj napreden naslov, v žanru tretjeosebnih RPG iger tudi Black Myth: Wukong ni za odmet.

Pred kratkim nam je razvijalec ponudil vpogled v šefovski spopad z ogromnim volkodlakom, v njem pa lahko vidimo nekatere posebne sposobnosti, ki jih bo prožil naš karakter, prisrčno imenovan The Monkey King. Med prelestnimi animacijami in napadi volkodlaka lahko vidimo igralno formulo, ki malce spominja na brutalen hiter boj iz igre Bloodborne. Naš junak bo lahko nasprotnika za kratek čas zamrznil, in to tudi v zraku, ko bo šlo pa za nohte, se bo lahko ta razdelil na 12 manjših kopij. Vendar pa ima tudi volkodlak za nas pripravljeno rešitev in z glasnim rjovenjem lahko v hipu razblini vse naše klone. Sicer smo ta boj videli že v prejšnjem posnetku, a tokrat so do izraza prišle posebne sposobnosti in napadi Monkey Kinga.

Žal je Black Myth: Wukong še precej daleč od izida in zadnje govorice pravijo, da razvijalca čaka pred izidom še ogromno dela. Ko pa bo zadeva izšla, jo bomo lahko igrali na PC-ju in konzolah Xbox Series X in PlayStation 5.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime