Mass Effect predelava naj bi bila zamaknjena v naslednje leto

Govorice o Mass Effect predelavi so v zadnjih dneh nabreknile do takšne mere, da sem si oktober začrtal za mesec, ko bom zopet preigral celotno trilogijo. EA in razvijalec Bioware naj bi predelala vse tri igre, te pa naj bi začeli igrati že naslednji mesec. Žal nove govorice iz spletne strani VentureBeat pravijo, da se to ne bo zgodilo in da bomo predelave igrali šele enkrat naslednje leto.

EA naj bi delal na predelavi vseh treh iger, a ravno prva naj bi jim povzročala največ težav, saj je ta igralno preveč zastarela, da bi ji samo dvignili ločljivost in nadgradili teksture. Mass Effect 1 je denimo znan po obupno dolgočasni vožnji po mrtvih planetih in mukotrpnemu prevažanju z dvigali, strelska akcija pa bi si tudi zaslužila prevetritev. V posodobitev prvega dela bo tako treba vložiti več truda in zaradi tega naj bi bila zamaknjena celotna trilogija.

EA želi prvo poglavje narediti karseda privlačno, saj ne želi prestrašiti novih igralcev. Sliši se, kot da ima založnik za Mass Effect franšizo še velike načrte. Zadnji del Andromeda je igralce tako razočaral, da je takrat založnik odpovedal razvoj vseh DLC-jev in serijo za nekaj časa zmrznil.

Seveda so vse skupaj še vedno govorice, a morda se bo EA-ju počasi odtalilo srce. Predelana trilogija naj bi nosila ime Legendary Edition, lani pa smo dobili tudi informacije, da se je tudi že začelo delo na povsem novem Mass Effect naslovu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime