Mass Effect predelavo naj bi dobili že oktobra, a to se zna spremeniti

Razvijalec Bioware ima te dni kar nekaj projektov pod rokami. Pridno delajo na naslednjem poglavju Dragon Age franšize in hkrati še vedno poskušajo Anthem spremeniti v nekaj, kar bo k sebi privabilo igralcev in upravičilo vzdrževanje strežnikov. Govori se tudi o ponovnem zagonu Mass Effect franšize, že dolgo pa krožijo govorice o predelavi izvirne trilogije.

Vir teh govoric je novinar Jeff Grubb, ki dela za spletno stran GamesBeat. Čeprav se njegove govorice za zdaj še niso izkazale za resnične, Jeff vztraja pri svojem in v nedavnem podcastu je še enkrat potrdil, da je prepričan, da je predelava resnična. EA naj bi načrtoval presenečenje in naj bi v začetku oktobra razkril prenovljeno trilogijo, izid pa naj bi nato sledil ob koncu oktobra. A Jeff pravi, da je leto 2020 pokvarilo že veliko načrtov in zna se zgoditi, da bo ta datum zamaknjen na kasnejši mesec. Vseeno je prepričan, da bo trilogija prišla med nas še enkrat letos.

Jeff je tudi povedal, da naj oboževalci pričakujejo nadgradnjo in ne popolne predelave. To pomeni, da bo EA zvišal ločljivost in mogoče ustvaril malce bolj podrobne teksture, ne gre pa pričakovat ponovne gradnje sistema od temeljev navzgor. Mass Effect 2 in 3 se sicer nista spet tako grozno postarala, a prvi del bi lahko dobil vloženega malce več truda. Raziskovanje z nerodnim Makojem po planetih bi lahko praktično povsem odpravili in ga nihče ne bi preveč pogrešal.

Ali bo že kaj od tega bomo videli naslednji mesec, ko bo EA, vsaj tako upamo, projekt tudi uradno najavil.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime