Smo res dobili prve slike igre Starfield?

Razvijalec Bethesda, znan po svojih Elder Scrolls in Fallout igrah, se je po 25 letih odločil izdelati en povsem originalen naslov. To je Starfield – igra, ki je trenutno na vrhu njihovih prioritet in je dobila prednost celo pred novim Elder Scrolls naslovom.

Starfield naj bi bil v razvoju že nekaj let, a o njem praktično ne vemo ničesar razen tega, da se bo dogajal v vesolju. Leta 2018 smo dobili kratek dražilnik, ki je v bistvu pokazal eno vesoljsko postajo, ki jo povleče črvina, večino videa pa sestavljajo logotipi. Na lanskem E3 dogodku Bethesda ni povedala ničesar novega, razen da je projekt še daleč stran. Tudi letos smo ostali povsem brez novosti, tako da je igra verjetno še precej daleč.

So se pa včeraj na spletni strani Imgur nenadoma pojavile tri slike, ki naj bi prikazale prve podobe iz te igre. Nič ni uradno potrjenega, a glede na slog uporabniškega vmesnika je čisto mogoče, da so te slike legitimne.

Vidimo lahko sliko ene precej izmučene vesoljske ladje ter nekega astronavta, ki stoji poleg vesoljskega plovila. Na spodnji desni strani sta pokazatelja za zdravje in vzdržljivost, vidimo pa lahko tudi ikono za orožje. Tretja slika je element uporabniškega vmesnika, ki ima vrisan pokazatelj za kisik in ogljikov dioksid.

Slike ne povedo nekaj veliko, a te dni bomo vzeli vse, kar nam je ponujeno. Nedavni nakup Bethesde iz strani Microsofta zna v studio pripeljati nekaj svežih bankovcev, kar zna malce pohitriti razvoj. A to so samo pobožne želje in osebno menim, da bomo Starfield na prodajnih policah videli šele enkrat v 2022.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime