YouTuber Boogie2988 s pištolo nad svojega nadlegovalca, ki mu je potrkal na vrata doma

Vsi vemo kako je, ko na internetu naletiš na nekoga, ki ti skravžlja še tisti zadnji živec in bi ga najraje počil po gobcu. Takšni prepiri se navadno končajo s kakšnim jeznim zasebnim sporočilom ali pa dretjem po mikrofonu preko Discorda. Takrat jeza po navadi mine in spravimo se delati bolj koristne stvari.

Včasih pa zadeve prerastejo v čisto drugo sfero in na svetu dejansko obstajajo ljudje, ki internetne prepire preselijo v resnično življenje, kar se običajno ne konča dobro. Primer tega je slovenski YouTuber ScorpLZ, ki se je spopadel z enim igralcem in bil zato nagrajen s črnim očesom, v ZDA pa se je nedavno zgodil nov incident, ki bi lahko imel še bolj resne posledice.

YouTuber Steven “Boogie2988” Williams, ki je znan po svoji internetni personi “Francis”, se je zapletel v velik spor s še enim YouTuberjem Frankom Hasslom. Slednji je bil na Boogija zelo jezen, saj naj bi bil on odgovoren za zaprtje njegove YouTube kanala in svojo bazo oboževalcev je nagovoril, da začnejo skupaj množično nadlegovati Boogija.

Oba sta pred kratkim privolila v intervju, ki ga je vodil Keemstar, v njem pa je spor narasel do te mere, da je Hassle zagrozil, da bo prišel do Stevena in da bosta fizično poračunala. Slednji mu je odvrnil, da bo v tem primeru primoran uporabiti svojo pištolo in da ga bo ubil.

Hassle je nato takoj naslednji dan objavil fotografijo, pod katero je zapisal, da je prišel v Fayeteville, kjer trenutno živi Steven. A njegov pohod se ni končal samo tam, saj se je zapeljal pred vrata nasprotnika, mu tam trkal na vrata in ga izzival, da se pokaže on in njegovo orožje.

Steven je nato res stopil ven in na fotografijah lahko vidimo, da res drži revolver. Več podrobnosti ni znanih, a Hassle je na Twitterju zapisal, da je Stven streljal nanj, to pa je nato potrdila tudi policija, ki se je odzvala na klic prijave o streljanju.

Hassle je na Twitterju objavil nekaj fotografij, kako stoji pred Stevenovo hišo, slednji pa je objavil tudi posnetek, na katerem vidimo zvonenje in izzivanje iz strani napadalca. Primer je trenutno v rokah policije in zanimivo bo videti, kakšen bo končen razplet te drame.

Nekateri so oba YouTuberja obtožili, da je zadeva zaigrana in da želita samo pridobiti nove sledilce. A Steven je povedal, da je zadeva še kako resnična in da bi se lahko končala veliko bolj tragično.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime