Zdaj lahko igrate prve štiri misije iz Warcrafta 2 v pogonu Warcrafta 3 Reforged

Warcraft 2: Tides of Darkness je izšel leta 1995, kar pomeni, da je prestar celo za zame, saj sem svojo pot s strategijami začel šele z igro Warcraft 3. To pomeni, da nikoli nisem izkusil zgodbo prvih dveh poglavij Warcraft serije, za kar mi je še vedno žal.

Če imate radi ali pa sovražite Warcraft franšizo, priznati si morate eno: zadeva ima zelo zanimivo in bogato zgodovino. Žal je igranje prvih dveh delov za današnje čase precej težka naloga, saj sta igri zastreli tako vizualno, kot tudi igralno.

K sreči bomo lahko zdaj izkusili vsaj štorijo drugega dela, saj se je skupina navdušencev spravila predelati celotno kampanjo iz Tides of Darkness v novejši pogon Warcrafta 3 Reforged.

Predelava se imenuje Warcraft: Chronicles of the Second War, predelavo pa bo doživela celotna kampanja iz originala, k tej pa lahko prištejete tudi zgodbo iz dodatka Beyond the Dark Portal. To je veliko zgodbe, a predelava ne bo povsem neposredna. V originalni izkušnji ste denimo lahko izbirali s katero stranjo želite igrati, Chronicles of the Second War pa bo naredil izkušnjo veliko bolj linearno. Igra vam bo izmenjaje ponujala misije iz različnih strani, to pa bo potekalo v logičnem zaporedju dogodkov iz zgodbe. Modifikacija bo prav tako prinesla nekaj popravkov v kampanjo, da bo ta bolj v izročilu s štorijo, ki sta jo nato nadaljevali igri Warcraft 3 in World of Warcraft.

Za igranje so na voljo že prvi 4 misije iz kampanje, za prenos pa se odpravite na naslednjo povezavo. Za igranje boste seveda potrebovali nameščeno kopijo igre Warcraft 3 Reforged.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime